Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule si unelte de uz casnic

Membru Bizoo de 6 ani.
2.33
2 stars: Prost
30 pareri

Baston electric pentru ferma 10000MA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

499 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Baston electric pentru ferma 10000MA

Bastonul electric pentru ferma de 10000MA este un produs eficient pentru toate tipurile de animale si aici facem referire la: bovine,ovine si porcine, fiind un produs puternic si fiabil.
Bastonul electric pentru ferma 10000MA este prevazut cu un buton de comanda (ON/OFF), un maner protejat de socurile electrice, astfel persoana care va utiliza acest produs va fi in siguranta eliminandu-se riscul de electrocutare, o tija din policarbonat cu o lungime de 71 cm anti-rupere, iar ca si sursa de incarcare pentru acest produs sunt folosite bateriile tip LR14.

Acest produs functioneaza chiar si in cele mai dificile conditii, spre exemplu eficienta sa este aceeasi chiar daca animalul este ud, ceea ce inseamna ca nu veti fi constransi sa utilizati produsul doar in anumite conditii.

Rolul bastonului electric pentru ferma de 10000MA este de a corecta sau dirija animalele, sub nici o forma el nu indeplineste rolul de asomatoar.

Tinem sa mentionam si faptul ca produsul este fabricat in conformitate cu normele Europene privind protectia animalelor, cu alte cuvinte acest baston cu va avea efecte negative asupra animalelor din curtea sau ferma dumneavoastra, fiind in esenta un instrument de dirijare.

Dimensiuni produs

Inaltime 7 cm
Lungime 71 cm
Latime 15 cm
Greutate 0.860 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura